Semester Baru…

June 21, 2009

Semester baru akan bermula esok hari… ku harapkan aku akan mulakan kehidupan baru.. belajar lebih bersungguh2 dan meningkatkan pencapaian.. aku rasa keputusan sem lepas agak teruk berbanding sem satu thun lepas.. nak amik result esok pon da cuak2 ubi.. apa leh buat.. aku akan redha dgn keputusan yg aku akn dapat.. maybe ada hikmah disebalik yg berlaku semua..

K E C E W A

June 19, 2009

ye… ak mmg kecewa..!

Hmm.. ingin ku kongsikan betapa pentingnya pengurusan kewangan, sebelum ni pon aku da pernah post tentang duit.. Its all about the money.. hahaha… betapa pentingnya duit sekarang.. kalau time sekolah dulu,dapat Rm5o utk belanja pon da cukup.. dah kira banyak la tu… ada la lebeh2 akhir bulan.. tapi sekarang, kalau dapat 1k pon x cukup.. hahaha.. pening2.. nak itu la.. nak ini la.. nafsu makin besar.. apa nk jadi.. hahaha… pening2..

IMG_5510

nota kaki: dah xde da duet macam ni lagi…

Model Ohh Model

June 14, 2009

MRSM ohh MRSM

June 10, 2009

mrsm2

Saya rindu kamu semua

Bila mahu buat reunion?

iMac ohh iMac

June 8, 2009

gallery-big-05

ku impikan iMac..
Kegilaan terhadap iMac semakin menjadi-jadi…
haha… ohh iMac..

Idaman kalbu

iMac, Canon Speedlite 430Ex, 70-200mm f2.8, 18-200mm IS 

Ohh Bulan

June 5, 2009

OhhBulan
Currently listening to YUNA | DAN SEBENARNYA
Oh bulan
jangan layan diriku lagi pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku pabila,
kau bersama yg lain………….

Tersenyum riang pabila dapat mengambil gambar bulan ini… =)



Aku & Lensa

May 31, 2009

IMG_2881

Stress..!!!

May 25, 2009

Stress..

mode: stress..! & ketakutan…!

penat terlampau.. dalam mggu exam pon ak sempat trun wat job lagi..

arghh..!! 1 paper to go…!