Wedding | Kuching

December 18, 2009

Salam kepada semua… gmba wedding (pernikahan) ni sbnrya bukan oficial job.. cuma temankan kawan sbb ni kawan kepada kawan… hahaha…. so, dapat la  tengok cara org sarawak bernikah.. akad dia x sama macam kat sgor… aku x shoot banyak pon sbb da ada OP.. so xnk la kacau OP tu amik gmba… kang kena marah plak dgn OP tu plak.. hahaha…  lagipon esok (19-20) aku dapat job kat sini.. shoot nikah & bersanding.. shoot n burn.. so berbaloi jugak la balik kampung… sambil menyelam mnum air… dapat tambah pengalaman kat kampung sendiri.. setahun sekali je balik… so tgk la gmba yang ada ni.. semua x edit.. terus upload…

p/s: kepada org kuching.. sape nk kawen akhir thun dpn.. leh la bgtau.. hehehe…

Advertisements

Semalam aku telah menghadiri majlis pernikan sepupu ayah ku di Kg Jawa Klang.. saje je menembak… dorg da ada OP yg pro.. jadi aku dapat la tgk cmne org pro cover majlis nikah macam ni.. dapat la aku cedok sikit2 ilmu yg ada kat pro tu… so, layan apa yg ada ni..

IMG_3307IMG_3269IMG_3255IMG_3272IMG_3250IMG_3264IMG_3261IMG_3279IMG_3274

HAZIQ

017-2985871

hazyq_04@yahoo.com

Aku & Lensa

May 31, 2009

IMG_2881

Mas

May 15, 2009

aku hanya mengikuti sesi fotografi pada mlm itu sahaja..

9 mei 09

Ally & Nurul

May 15, 2009

10 Mei 2009

Bukit Kerayung