http://hazyq.malaysiac.com/

tu la rumah baru skrg… kali ni aku akan btol2 setia kat sana… hahaha
XD

Kembali Sekali Lagi di Sini

December 17, 2009

Salam kepada semua, da lama ak x bukak wordpress ni sejak bulan 11 haritu,  ni ak kembali sekali lagi dalam wordpress ni..aku pun xtau apa yg ak kejar selama ni.. xde hala tujuan… sekejap BLOGSPOT sekejap WordPress… hahaha.. memang pelik… boleh stress aku dibuatnya…Untuk pengetahuan semua, aku skrg masih lagi kat Kuching..  aku akn balik ke Selangor 23hb ni… banyak gak gmba aku amik kat sini tp disebabkan masalah internet… aku x dapat nk kongsikan gmba2 tu bersama… tp kat FB dan FlickR aku ada letak sedikit gmba… boleh la tgk2 kat sana…

p/s: Selamat Menyambut Awal Muharam, smoga tahun yg mndatang lebih baik dari tahun sebelum ini… InsyaAllah…kalau korg semua nk thu.. aku dilahirkan pada 23Julai1990 bersamaan 1Muharram

I’m Hazyq | Coming Back

November 13, 2009

I'm Haziq | Hazyq Foto

Muhammad Haziq Saharuddin

19 tahun

23 Julai 1990

Miri-Klang-Cheras-Kuching

Single BUT Married

0 1 7 – 2 9 8 5 8 7 1

http://www.flickr.com/photos/akuhazyqfoto/

ym: hazyq_04

Aku Telah Kembali

August 1, 2009

Telah lama aku tidak update blog aku ni… Habis berhabuk aku tinggalkan.. .Internet wi-fi maktab yg sedikit gampang banyak menyusahkan aku…. banyak perkara yang aku telah lakukan dan terjadi tetapi tidak dapat aku kongsikan bersama……

Sebahagian daripada aktiviti2 yg kurang berfaedah yg telah aku buat mggu ni…

sebenarnya banyak lagi gmba ak nk upload.. tp pening nk pilih sbb da byk sgt.. so layan apa yg ada ni dulu ea..

Nway.. aku telah menyertai satu pertandingan fotografi anjuran jabatan sains di maktab ku.. x sangka aku jadi johan.. padahal gmba x la gempaq mana pon.. mungkin penyertaan yg tidak begitu banyak memberi sedikit advantage kepada ku… lagipon ramai pro2 kat maktab aku x submit gmba.. klu dorg submit.. confrm xde can aku nk menangg

Johan

aku

23 julai kembali lagi.. sudah 19 kali aku berjumpa 23 julai.. semoga aku bertambah matang, diredahi oleh Allah

Nway.. Terima Kasih kepada semua yg wish aku… tidak lupa juga kepada telur yg diHADIAHkan oleh dia.. tahun dpan you plak kena.. igt tuh…

terima kasih E for ur cupcakes…

Cupcakes

byk lagi gmba nk diupload…

nway… thanks kepada si pemberi ala2 poskad CLiCK CLiCk…

Semester Baru…

June 21, 2009

Semester baru akan bermula esok hari… ku harapkan aku akan mulakan kehidupan baru.. belajar lebih bersungguh2 dan meningkatkan pencapaian.. aku rasa keputusan sem lepas agak teruk berbanding sem satu thun lepas.. nak amik result esok pon da cuak2 ubi.. apa leh buat.. aku akan redha dgn keputusan yg aku akn dapat.. maybe ada hikmah disebalik yg berlaku semua..

K E C E W A

June 19, 2009

ye… ak mmg kecewa..!

Hmm.. ingin ku kongsikan betapa pentingnya pengurusan kewangan, sebelum ni pon aku da pernah post tentang duit.. Its all about the money.. hahaha… betapa pentingnya duit sekarang.. kalau time sekolah dulu,dapat Rm5o utk belanja pon da cukup.. dah kira banyak la tu… ada la lebeh2 akhir bulan.. tapi sekarang, kalau dapat 1k pon x cukup.. hahaha.. pening2.. nak itu la.. nak ini la.. nafsu makin besar.. apa nk jadi.. hahaha… pening2..

IMG_5510

nota kaki: dah xde da duet macam ni lagi…

MRSM ohh MRSM

June 10, 2009

mrsm2

Saya rindu kamu semua

Bila mahu buat reunion?

iMac ohh iMac

June 8, 2009

gallery-big-05

ku impikan iMac..
Kegilaan terhadap iMac semakin menjadi-jadi…
haha… ohh iMac..

Idaman kalbu

iMac, Canon Speedlite 430Ex, 70-200mm f2.8, 18-200mm IS