Salam Ramadhan

August 23, 2009

salam

Salam ramadhan kepada semua muslim di seluruh.. slmat menunaikan ibadah puasa ini dgn sebaik-baiknyaa

nota kaki: gamba ini diambil semasa hari puasa yg ke-2

Nway.. aku skrg aktif di blogspot

jadi selamat menjalani ibadah puasa sekali lagi

Parti KeAdilan Rakyat

August 3, 2009

Semalam aku telah menghadiri majlis pernikan sepupu ayah ku di Kg Jawa Klang.. saje je menembak… dorg da ada OP yg pro.. jadi aku dapat la tgk cmne org pro cover majlis nikah macam ni.. dapat la aku cedok sikit2 ilmu yg ada kat pro tu… so, layan apa yg ada ni..

IMG_3307IMG_3269IMG_3255IMG_3272IMG_3250IMG_3264IMG_3261IMG_3279IMG_3274

HAZIQ

017-2985871

hazyq_04@yahoo.com

Aku Telah Kembali

August 1, 2009

Telah lama aku tidak update blog aku ni… Habis berhabuk aku tinggalkan.. .Internet wi-fi maktab yg sedikit gampang banyak menyusahkan aku…. banyak perkara yang aku telah lakukan dan terjadi tetapi tidak dapat aku kongsikan bersama……

Sebahagian daripada aktiviti2 yg kurang berfaedah yg telah aku buat mggu ni…

sebenarnya banyak lagi gmba ak nk upload.. tp pening nk pilih sbb da byk sgt.. so layan apa yg ada ni dulu ea..

Nway.. aku telah menyertai satu pertandingan fotografi anjuran jabatan sains di maktab ku.. x sangka aku jadi johan.. padahal gmba x la gempaq mana pon.. mungkin penyertaan yg tidak begitu banyak memberi sedikit advantage kepada ku… lagipon ramai pro2 kat maktab aku x submit gmba.. klu dorg submit.. confrm xde can aku nk menangg

Johan

aku